"What's wrong with the Swedish prisons? It's very hard to get into them, but not that hard to get out of."
- Fredrik Reinfeldt
More pages: 1 2
New demo
Sunday, May 4, 2003 | Permalink

Back home again means back to coding demos.

A new demo showing a glow effect is available for download in the 3D section, grab it while it's hot.

Update: Grab it when it has cooled down instead. It seems it doesn't work with current public ATi drivers (cat 3.2)

Another update: The new ATi Catalyst 3.4 drivers are out. These drivers fixes the problem with the shader not loading on ATi cards. It still needed a small bug workaround for another problem though to work, so you'll need to redownload this demo to get a working build.

Name

Comment

Enter the code below



CybeRUS
Thursday, May 8, 2003

Hi!
Demo doesn't work correctly on my GeForceFX 5800 Ultra, with driver 43.80.
Glow effect too small and it's inside the gold brick.
Maybe scale don't work, it seems like scale i think.

rwolf
Thursday, May 8, 2003

Wrong video card if you want good IQ

twat
Thursday, May 8, 2003

>>Wrong video card if you want good IQ

At least it *works* on NVidia hardware, twat.

Robin
Thursday, May 8, 2003

That is one dumbass program. Crashed Explorer (I'm using Windows XP), then even though I ended the process in task manager the window still hung around.

The first and only time I have ever had a "reboot required" crash since I've been using XP and I'm a developer!

Get a grip man! You demos are normally excellent!


Humus
Thursday, May 8, 2003

Easy there ...

Crashed Explorer, well, in any operating system worth its name an application should not be able to crash another application, but then MS has this wonderful "integration", they are so proud of ... which I prefer to refer to as application anarchy.

Anyway, this demo had some trouble yes, though the only way it can possibly hang as I see it is if it gets stuck in a driver call. Some problem where mine, some were ATi's drivers, and obviously some are nVidia's drivers. Currently the app works without a problem on ATi hardware with new drivers. Had a bug fixed for me in just two days. Working drivers for ATi are not public though.
On the nVidia side, due to a bug of mine it first set the vertex shader parameters on wrong context, so it didn't work. I've fixed that, and got it reported that it now worked on NV30 emulation. I've since updated the demo, and did a minor tweak just now. Either way, I guess CybeRUS's problem should be fixed. Try again.

NeoKenobi
Friday, May 9, 2003

Hey Humus,

The demo doesn't seem to work properly on my Radeon 9700 pro. When I start the program, it says ERROR Line 70: Too many temporaries. And after that windows bumps up with a standard error to close the application.

Humus
Friday, May 9, 2003

You'll have to wait for newer drivers.

G
Friday, May 9, 2003

da fuck?
i have a radeon 9000pro win xp
and the demo doesn't work
why?
it says "open_gl_xxxfunction not suported by videocard"

More pages: 1 2